Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Kundeservice

img_7841_SmallSom kunde hos Stjerne-Chrom er du noget ganske særligt. Vi lægger meget stor vægt på samarbejdet med den enkelte kunde – fra den første kontakt og til alle dine produkter er behandlet og leveret. Vi er stolte af at kunne levere en god og ensartet kvalitet, og sammen med dig lægger vi rammerne for, hvordan de enkelte emner skal behandles.

Stjerne-Chrom er en aktiv og kvalitetsbevidst medspiller i færdiggørelsen af dit produkt. Vi kan arbejde sammen med dig ved leveringer også til meget kvalitetsbeviste kunder, f.eks. i medicinalindustrien, våbenindustrien og på offshore markedet. Du kan forvente, at vi har kvaliteten i højsædet og kan deltage i:

  • Faglig sparring omkring overfladebehandling
  • En god proces omkring FAI (first article inspection) eller PPAP (production part approval process)
  • Levering af kvalitetsdokumentation på både proces og produkt
  • Levering til tiden; vores målet er at mindst 95% leveres til aftalt tid
  • Stor fleksibilitet i produktionen

Vi følger dine emner tæt i hele processen, og holder øje med, at den enkelte ordre leveres til den aftalte tid. Men vi er også fleksible, og hvis en kunde pludselig har brug for en hurtigere levering, er vi kendt for at hjælpe, hvis det kan lade sig gøre. Vi giver en grundig og kompetent faglig rådgivning om overfladebehandling, og prøver gerne nye veje, hvis dit produkt stiller særlige krav til behandling eller udseende. Så du er altid velkommen til at ringe til Stjerne-Chrom, hvis du skal have løst et problem med overfladebehandling af dine produkter.

Vi går i tæt dialog med nye kunder, og lægger stor vægt på at etablere et solidt grundlag for samarbejdet. Du er altid velkommen til at besøge os for at se virksomheden og få et indtryk af, hvad vi kan tilbyde dig.

Translate »