Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Kundetilfredshed

img_7857_SmallStjerne-Chrom lægger meget stor vægt på, at vi kan hele tiden lever op til kundernes forventninger – og det holder vi godt øje med. Det er vigtigt for os, at vi har en god kontakt med alle kunder, og eventuelle problemer bliver løst i et godt samarbejde.

Vi gennemfører også en tilfredsheds undersøgelse med passende mellemrum, hvor en del af vores kunder bliver ringet op og interviewet om, hvad de mener om vores performance på forskellige områder.

Vores kunder er især særdeles godt tilfredse med samarbejdet, og ikke mindst med den faglige dialog og rådgivning, om overfladebehandling som vi giver. De lægger vægt på, at vi er omhyggelige med at levere til tiden og ikke mindst fleksible, hvis de har brug for hjælp til en hurtig levering. De siger også, at vi er en meget engageret og omhyggelig samarbejdspartner, og det vil vi gøre os umage for at fortsætte med.

Vores Salgs- og leveringsbetingelser er altid gældende medmindre andet er skriftligt aftalt.

Translate »